Patru surori, fete de la țară

            Erau patru fete ale unui negustor prahovean care au avut un destin mai deosebit de cele liniare ale majorității fetelor de la țară din vremea lor. Se făcuse să fie ca cele patru născute la o distanță de circa opt ani să fie pe scara clasificării feminine între frumose și foarte frumoase, iar pe scara inteligenței între inteligente și extrem de inteligente, lucru ce-i făcea bineînțeles fericiți pe părinții lor.

            Pe fata cea mare părinții au pus-o la treabă în mod serios, îngrijea de copii mai mici, făcea curat, iar când a crescut, a început să lucreze la bucătărie. Nu a durat mult acest lucru, zvonul despre frumusețea fetii a făcut pe un cârciumar tânăr din împrejurimi să treacă să o vadă și cum i-a plăcut fata, a schimbat câteva vorbe cu ea, iar aceasta nu a rămas insensibilă la frumusețea băiatului. Încurajat de faptul că nu a fost refuzat , băiatul s-a dus la tatăl ei și fără ocolișuri a cerut-o de nevastă, însă acesta din pricină că avea mare nevoie de ea în gospodărie, l-a refuzat pretextând că este prea tânără și să mai aștepte, adevărul era însă că băiatul făcea parte dintr-o familie numeroasă care nu aveau presa de a fi uși de biserică prin zonă, din contră dosarul lor era plin de boacăne și aventuri cu femei. Dacă a fost refuzat tânărul a aranjat cu fata și a furat-o așa cum se proceda pe vremea aceea dacă părinții nu erau de acord. După ce au stat vreo trei zile ascunși și fata a fost dezvirginată zdravăn, băiatul a dus-o înapoi acasă la familia ei știind că nu mai putea fi refuzat, pângărită nu ar fi mai luat-o nimeni de nevastă și trebuiau să-l aștepte pe el. Conform obiceiurilor, după ce a fost trimis în vizită un intermediar ca să pregătească vederea, băiatul s-a dus cu părinții lui la familia fetei și cu toate că era presat de situația fetei aparent dezonorate, tatăl ei, sub pretext că nu era pregătit, i-a dat o dotă mai mică, deoarece observase călcâiele aprinse ale tânărului. S-a făcut nuntă mare și fata a schimbat domiciliul trecând, săraca, de la munca la părinți la cea pentru familia ei. A avut o mulțime de copii pe care i-a crescut sănătoși, cu frica lui Dumnezeu și cu mari greutăți au fost dați la școli înalte. Ea a fost toată viața un model de cinste și devotament, iar soțul ei nu a înșelat-o prea des, ca să devină un caz și îi mai rămânea pentru acasă. Singurul ei defect era faptul că mințea cu mare seninătate, dar acest lucru i-a folosit când au venit la ea membrii unei brigăzi legionare a morții, care doreau să-i împuște bărbatul, fără să știe ce vor le-a spus cu atâta nonșalanță că omul ei nu este acasă încât aceștia nici nu l-au mai căutat.

            Cea de-a doua fată luase la început calea celei mari, intrând în angrenajul gospodăresc însă faptul că lucrurile mergea foarte bine, odată cu mișcarea din industria petrolieră a zonei, la care s-a adăugat atracția pentru învățătură i-a decis soarta în sensul că a dat niște examene de diferență, după care a urmat liceul la Ploiești. Important era însă faptul că s-a mutat la oraș, evadând din sat cu schimbarea de atitudine corespunzătoare. Gazda la care a stat a avut un rol decisiv în educația fetei, dar nu în mod direct, ci prin intermediul unei vecine care întreținea o casă de toleranță mascată și în exclusivitate pentru personalitățile importante din oraș, care preferau să ofere sume importante de bani proprietăresei doar ca să poată trece de câteva ori pe lună și să aibă asigurate condiții pentru o aventură cu o carne tânără, dar mai ales de discreție totală. Cum școala mergea foarte bine, nota la purtare era numai de zece, cei de acasă nu bănuiau orgiile pe care le făcea tânăra la vecina ei cu notabilitățile orașului, dar și aventurile cu bărbați de vârsta ei, care să-i provoace orgasme adevărate, pentru a se descătușa după moscoleala oficialilor, ce erau în general mai în vârstă.

            Cele două fete mai mici au urmat calea surorii lor cu toate că nu mai locuiau la vechea gazdă întrucât cea mai mare terminase liceul, avea un post bun la o bancă prin relațiile ei de ciocan și închiriase un apartament splendid unde stătea cu surorile mici și mai târziu a apărut fratele lor. Urmând un principiu foarte sănătos, casa era casă, intangibilă din punct de vedere moral, iar distracțiile cu bătrânii sau amanții se făceau la vechiul sediu care era bine protejat de toate organele de ordine care se ușurau și ele cu fetele. Sexul cu trei surori era foarte apreciat de câțiva aleși ai orașului cu remunerație corespunzătoare și asigurarea pe viitor al unor posturi bine plătite deoarece la învățătură fetele erau la fel de buna ca la pat.

            Cum situația la țară a înflorit, fetele mici cu diferență de vârstă de un singur an au dat examen de admitere la facultate pe care au absolvit-o cu succes și s-au întors în Ploiești unde au fost angajate pe posturi bune, corespunzătoare relațiilor lor pe care le întreținuseră în timpul liceului. Într-o discuție cu cineva care se văita că nu poate întreține un al doilea copil la facultate, tatăl fetelor se mira, spunând că pe el nu îl costă prea mult, felele lui sunt econome, stau la cămin și cheltuie puțin, așa că nu a fost o problemă, iar un an a întreținut și băiatul având trei studenți.

            La un chef, după ce băuseră bine, un inginer de petrol și cu tata s-au retras să se refacă puțin într-o cameră, unde eu chipurile dormeam și am auzit tot ce discutau. Povestea omul cum o făcea cu oricare două dintre ele și ce figuri preferate aveau, totul cu lux de amănunte ca să se laude față de tata, care nu prea îl încuraja însă nici nu l-a oprit, așa că am aflat o serie de amănunte picante.

            Important este faptul că totul s-a sfârșit cu happy end, toate trei s-au căsătorit cu bărbați înstăriți, foarte bine situați în oraș, dar spre nenorocirea lor a venit regimul comunist care, după naționalizare, le-a lăsat pe toate trei la pielea goală cu bărbații lor și s-au apucat de servici cu toții, au făcut copii și au murit plânse de toată lumea, păcatele tinereții se uită, în urma omului rămân numai lucrurile bune.