Agapa XX a Promoției 1952 "Nichita Stănescu"

    În plină organizare a agapei, Mircea Gociman contactează o hepatită epidemică și este internat de urgență la Spiotalul de Boli Contagioase, unde își "pertece" următoarele 43 de zile. Singura legătură cu restul Comitetului de Organizare o are prin Ștefănel Lucinescu, singurul care îl poate vizita în calitatea lui de medic epidemiolog.
    Șocul îmbolnăviri liderului Comitetului de Organizare s-a reflectat în numărul mic de participanți, atât elevi, dar mai ales profesori. Singulară participarea profesorilor Constantin Râpeanu și Dabija.
    Dintre colegi, a fost singura dată când au participat Dan Suciu și Lucică Stănescu, adus cu mare greutate de fratele lui, Bebe Stănescu.
    Acțiunea surpriză a fost gândită de Ștefănel Lucinescu și a constat din vizita a peste jumătate din participanți, cu vreo 8 mașini la Spitalui de Boli Contagioase, Secția din Spatele Cimitirului Bolovani, la Mircea Gociman, cu care au discutat prin gard pentru motive de siguranță. A fost un gest pentru cel izolat de lumea din afară.